Kristin vertelt over mélanges van kruiden, bloemen en vruchten (vers of gedroogd) en hoe mooi ze samengaan met gerechten. Het is echt een openbaring! Het is Botanische gastronomie!

1. Introductie over kruiden, vruchten en bloemen tisanes
2. Op welke basis worden de botanische ingrediënten geselecteerd
3. Hoe worden de botanische tisanes samengesteld?
4. Hoe zet je botanische tisanes?
5. Hoe worden ze culinair geserveerd?
G. Hoe culinair zijn botanische tisanes bij gerechten?
6. Proeven van botanische gerechten met bijpassende tisanes
7. Fijne afsluiter

Benieuwd naar deze unieke en inspirerende gastronomische beleving op een bijzondere locatie:

Huis op het Beekveld – Beekstraat 86, 2500 Koningshooikt!

 

datum

Zondag 16 mei van 14u30 tot 17u30 I Zondag 13 juni 2021 van 14u30 tot 17u30

WORKSHOP: Botanische gastronom...